Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

MacBook Air

Prijs: Nader overeen te komen

208 keer bekeken • Status: Actief

  • Harddisk capaciteit:
  • 500 GB
  • Schermgrootte:
  • 13 inch
  • Staat:
  • Nieuw

MacBook Air

Met de Apple MacBook Air MD760NA 13-inch kun je nu tot 12 uur onafgebroken aan de slag. Dus je kunt de hele dag op pad, zonder dat je tussentijds een stroompunt hoeft te zoeken. Als het tijd is om achterover te leunen, kun je tot 10 uur films van iTunes bekijken. En met een stand-bytijd tot 30 dagen kun je je Macbook Air met een gerust hart weken laten sluimeren en toch direct weer verdergaan waar je was gebleven. Een van de redenen waarom MacBook Air zo snel is, is de flasharchitectuur. Hiermee wordt MacBook Air niet alleen lichter en beter draagbaar dan traditionele laptops, je hebt ook sneller toegang tot je
gegevens.

Kenmerken:
-Led- achtergrondverlichting 13.3 inch 1440 x 900 beeldscherm
-Intel Core i5 1.3 GHz processor: ongelofelijke prestatiekracht en  sensationele visuals met een extra boost. Verbeter je computerbeleving dankzij realistische visuals en een automatische snelheidsboost wanneer je die nodig hebt. De Intel Core i5-processor levert ongelofelijke prestaties, sensationele visuals en geïntegreerde beveiliging voor meer bescherming.
-4 GB DDR3 intern geheugen
-128 GB Solid State Drive: een SSD is een schijf zonder bewegende delen waarop informatie kan worden opgeslagen. In tegenstelling tot een traditionele harde schijf kent een SSD geen lees- en schrijfkoppen, maar geheugenchips. Daardoor zijn toegangstijden sneller, werken SSD's zuiniger en zijn de schijven beter bestand tegen schokken.
-Inclusief legitieme Apple OS X Mountain Lion (voorgeinstalleerd)

Kijk op BesteKeusVeilingen voor meer informatie

Reageer nu!

Contact-informatie

BesteKeusveilingen ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Valkenswaard
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
computers.tweedehands.net/apple-laptops/macbook-air.html
Favorieten (0)