Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

computers

CALCULATIEPROGRAMMA-SOFTWARE goedkoop ( bijna gratis) a 135,-- !!!!!

Prijs: € 135,-

10.390 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Dit fantastische calculatieprogramma / begrotingsprogramma is zeer flexibiliteit en gebruiksvriendelijk. Calculatieprogramma voor een super lage prijs van € 135,-! Zit u dagenlang handmatig te rekenen om een prijsopgave / offerte te maken voor een bouw of verbouwing of renovatie van een woning of andere voorkomende werken? U kunt veel geld en tijd besparen met de aankoop van dit calculatie – begrotingsprogramma met optimale bedieningsgemak die geschikt is voor alle bouwdisciplines in de bouwsector zowel in de voorbereiding als uitvoeringsfase.
Calculatieprogramma heeft de volgende tools t.w.:
1. Calculatieprogramma op basis van STABU besteksteksten
2. Geïntegreerde richtprijzenbibliotheek (arbeidsnormen, materiaalprijzen, materieelprijzen, onderaannemerprijzen).
3. Nacalculatieprogramma.
4. Termijnenstaat / betalingsregeling
5. Facturatie programma
6. Memo functie
7. Geïntegreerde rekenmachine
8. Calculatie, facturen ook verzendbaar direct per e-mail
9. Instelbare BTW tarief
10. Zeer flexibel qua teksten
11. Eenvoud in gebruik (geen handleiding of cursus noodzakelijk), gebruikers vriendelijk
12. Telefonische ondersteuning ook na 18:00 uur
13. Prijs is incl. verzendkosten, demonstratie d.m.v. Team Viewer, telefonische helpdesk.

14. Uittreksstaten.

15. Prijslijsten in excel te importeren in het programma.

16. Tekeningen, bestekken, werkomschrijvingen te importeren.

17. Nog vele andere mogelijkheden.Calculeren was nog nooit zo eenvoudig als met dit programma. Onderhoudswerkzaamheden, verbouwingen, renovatiewerkzaamheden, nieuwbouwwoningen, aanbouwen, dakkapellen, en dergelijke, nu van achter de computer, handig en snel en zeer overzichtelijk geeft dit calculatieprogramma u een totaal overzichtsbeeld van de "Renovatiekosten", "Nieuwbouwkosten", of "Verbouwingskosten", “Onderhoudskosten”. Dit zelf gemaakte programma is een eenvoudig hulpmiddel bij het uitrekenen van uw offerte.  Met de calculatiesoftware bent u al snel op weg naar betere onderbouwde offertes / bouwbegrotingen.
Dit programma is een zeer eenvoudig calculatieprogramma dat gebruikt kan worden door ZZP- ers. Indien uw offerte / calculatie een verzorgde professionele uitstraling wilt geven, vergroot dit uw kans op opdracht. Daarbij is later aanpassen zeer eenvoudig en kost het u minimaal aan arbeidstijd. Ook kunt u vooraf inzien en bepalen wat u uitgeprint wilt hebben eventueel voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

Zeker niet onbelangrijk het neemt u veel werk uit handen! Het calculatie programma is flexibel en geschikt voor elk project in de bouw, grond- en weg en waterbouw, groenvoorziening, afbouwbranche, schildersbranche en schoonmaaksector enzovoorts. Voor ieder vakgebied is dit een goed calculatiepakket / begrotingspakket. U bepaalt namelijk zelf de inhoud tot op detailniveau. Tijdens het calculeren kunt u direct via uw aangemaakte adressen bestand e-mails verzenden naar bijv. uw klanten. Ook de staartkosten zijn zeer uitgebreid weergegeven en alle percentages zijn door uw zelf aan te passen en ook de eenheden, normen, prijzen, element omschrijving enzovoorts kunt u aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Uurloon, btw percentage, datums enzovoorts zijn aanpasbaar naar eigen inzicht.
Gemaakte calculaties kunt u indien gewenst opslaan om te bewaren door deze naar uw eigen e-mailadres te verzenden.

We kennen allemaal wel de verhalen van kostenoverschrijdingen en tegenvallers bij het (ver)bouwen. De oorzaken zijn vaak te laag ingeschatte kosten of zelfs totaal vergeten kostenposten. Hiermee kunt u zelf een totaaloverzicht opstellen om de kosten te beheersen en overzichtelijk te bundelen in één overzicht. Om deze problemen te voorkomen is dit rekenprogramma speciaal voor u ontwikkeld. Eenvoudig en snel maar vooral erg flexibel en eenvoudig in gebruik voor iedere eind gebruiker en zonder enige cursus te moeten volgen.

Dit calculatie programma kan o.a. gebruikt worden voor "Nieuwbouw" & "Verbouw" en "Renovatie" projecten. Het werkt onder "ACCESS" en is daardoor erg eenvoudig om verbouw / bouwprojecten mee te calculeren / begroten zonder dat enige cursus noodzakelijk is. Alles spreekt voor zich en een gebruikershandleiding is overbodig. Ook is de flexibiliteit een groot pluspunt omdat u het programma geheel op uw persoonlijke wensen kunt afstemmen/indelen/aanpassen. Dit doordat je in principe alle variabelen bouwelementen/bouwonderdelen kunt aanpassen zoals elementenomschrijving, eenheden, normen, prijzen en Stabu hoofdstukken en nog veel meer zaken.
Op een snelle en eenvoudige manier kunt u de kosten van een nieuwbouwproject of verbouwing of renovatie zelf juist inschatten / samenstellen dan wel op papier overzichtelijk vermelden. Dit programma verhoogt de kans op opdracht vanwege zijn overzichtelijke samenstelling en professionele uitstraling. Alles draait om uw huidige en toekomstige klanten. U wilt hen dan ook steeds op een correcte manier bedienen. Het is niet meer van deze tijd om een handmatige offerte aan uw klant te verstrekken of een onoverzichtelijk getypte calculatie aan uw klant te verstrekken. Daarbij is later aanpassen met dit programma een peulen schilletje. Ook zijn de staartkosten zeer uitgebreid opgesommeerd en aan u de keuze welke onderdelen hierin wel of niet berekend mogen worden.

De meerwaarde van dit model is de eenvoud met zijn compleetheid en verscheidenheid aan mogelijkheden. Door eenvoudige handelingen heeft u snel een complete en nauwkeurige begroting / calculatie gerealiseerd. Ook consumenten kunnen hiermee eenvoudig efficiënt en effectief calculeren vanwege het gebruikersgemak en eenvoud van het calculatieprogramma.
Samengevat: eenvoudig, efficiënt en zeer overzichtelijk en doeltreffend te noemen en uitermate gebruikersvriendelijk. Voor het extreem lage bedrag van € 135,- voor deze versie heeft u een perfect gebruikersvriendelijk hulpmiddel tot uw beschikking waarvan u veel plezier en gemak van zult ondervinden. Kijk snel op de website van VTBO-Ontwikkeling voor alle overige functies.

Ook de telefonische helpdesk kunt u kosteloos raadplegen ook na 18:00 uur of verzend een e-mailberichtje.


Demo is op internet te bekijken:

Voor info:

VTBO-Ontwikkeling   Software Solutions

Telefoonnummer vanuit Nederland:    06-12271437 of 06-30898718

Telefoonnummer vanuit buitenland:    0031 (0) 612271437

Website:        www.VTBO-Ontwikkeling.nl   of www.VTBO.nl

E-mailadres:  Info@VTBO-Ontwikkeling.nl  of  Calc1981@live.nl

 

Reageer nu!

Contact-informatie

VTBO-Ontwikkeling ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Leerdam
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 06-12271437 of 0

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)