Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

computers

PC DVD Rom, 2142 battlefield, J Doe een bod

Prijs: Nader overeen te komen

200 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Het is 2142. De wereld leeft in angst, want er is een nieuwe ijstijd aangebroken. De grond die niet is bedekt met ijs kan slechts een klein deel van de wereldbevolking voeden. De realiteit is even duidelijk als genadeloos: sommigen zullen overleven, de meeste mensen zullen sterven.
In Battlefield 2142(TM) kies je de kant van één van de twee militaire supermachten - de Europese Unie of de nieuw gevormde pan-Aziatische Coalitie - in een epische overlevingsstrijd.
Je bent niet alleen uitgerust met vernietigende en geavanceerde wapens (zoals automatische geweren, verhullingsapparaten en stationaire geschutsposten), je bestuurt ook de dodelijkste voertuigen ter wereld. Enorme gevechtsrobotten voeren een verhitte strijd op de grond, terwijl futuristische gevechtsvliegtuigen heersen in de lucht. Tegen dit futuristische geweld moet je vlijmscherp zijn. Om het slagveld schoon te vegen, gebruik je nieuwe, hightech wapens, zoals EMP-granaten en slimme mijnen.
De meeslepende online-gameplay - met maximaal 64 spelers - dropt je midden in de vuurlinie aan het front als onderdeel van een eenheid. Of speel achter de schermen als bevelhebber, waar je de strategische aanvallen van je teamgenoten leidt.
Voor het eerst in de geschiedenis van de serie bevat Battlefield 2142(TM) een gloednieuw speltype, als aanvulling op de klassieke veroveringsgame. In dit epische, nieuwe speltype moet je de Titan (een gigantisch oorlogsvliegtuig) van de vijand vernietigen en je eigen Titan verdedigen. Om een Titan te verslaan, moet je de schilden neerhalen, aan boord gaan van het toestel en al vechtend tot de kern doordringen. Daarna kun je het toestel van binnenuit opblazen. Deze toonaangevende spelvernieuwing verandert de manier waarop je speelt en stimuleert zowel teamplay als strategie in explosieve gevechten op grote schaal.
Als je succes hebt in het spel, stijg je in rang en speel je beloningen vrij, waaronder nieuwe wapens, medailles en nog veel meer. Dit is de meest uitgebreide en flexibele Battlefield tot nu toe.
Platform : Windows
Genre : Strategie
Speleditie : Standard edition
Gesproken taal : Engels
Format : Dvd-rom
Release datum : 01 januari 2008
EAN : 5030946050918
Doelgroep : Fanatieke gamer
Inhoud leeftijdsindicatie : Geweld
Aanbevolen leeftijd : 16 jaar en ouder
Online abonnement vereist : Geen
Online optie : Ja
Conditie : In perfecte staat
Verzenden met B post.
De verzendingskosten zijn voor de koper.
Al mijn artikelen kunnen ook afgehaald worden in Menen.
Neem ook eens kijkje bij mijn andere aanbiedingen, misschien heb ik wel juist dat wat je al lang zoekt

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Menen
(West-Vlaanderen, België)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)