Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

Msx Music Module Philips

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

149 keer bekeken • Status: Actief

Msx Music Module Philips

 

Zie foto's voor de staat en de conditie. Wat je ziet is wat je krijgt.


Voorwaarden en belangrijke informatie.

Verkoper info:
U koopt iets van een particulier!

Betalingsmethode:
In eerste instantie altijd middels overschrijving naar bankrekening of contant en alleen als duidelijk aangegeven (en als betaal optie dus aanwezig) via PayPal.

NEEM VOORDAT U TOT AANKOOP OVERGAAT ALTIJD VIA EMAIL CONTACT MET ME OP ZODAT WE AFSPRAKEN KUNNEN MAKEN M.B.T. DE METHODE VAN VERZENDEN EN DE DAARAAN GERELATEERDE KOSTEN.

Garantie:
Ik kan geen garantie geven, wat u ziet is wat u krijgt. Graag uw vragen stellen voordat u tot aankoop overgaat.

Post:
Alle post zal indien mogelijk verzonden worden via POSTNL. Tenzij anders afgesproken altijd verzekerd en met track en trace. De kosten zijn afhankelijk van gewicht en land van bestemming, een indicatie van de verzendkosten kan gevonden worden op de site van POSTNL, echter alleen de in de advertentie aangegeven kosten zijn van toepassing. Indien de kosten van verzending niet duidelijk in de advertentie zijn aangegeven of u hebt hier vragen over neem dan voordat u tot aankoop overgaat via email contact met mij op! Er is achteraf geen mogelijkheid om de verzendkosten aan te passen.

Verlies of beschadigingen:
Ik kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor verlies of beschadigingen tijdens het transport, mocht u dit niet acceptabel vinden is zelf ophalen de enige optie. Zoals eerder aangegeven zal tenzij anders afgesproken altijd verzekerd en met track en trace verzonden worden en in dat geval kan mocht er toch iets misgaan de transporteur (bij voorkeur POSTNL) hierover aangesproken worden. In het geval het om goederen van lage waarde gaat kan hier alleen op uitdrukkelijk verzoek (via mail) van de koper van afgeweken worden waarna de koper als enige verantwoordelijk is voor verlies of beschadigingen tijdens het transport.

Ophalen:
Alleen mogelijk wanneer dit als optie is aangegeven. Neem in dat geval altijd via email contact met mij op om duidelijke afspraken te maken m.b.t. datum/tijd en ophaal locatie.

Retour beleid:
Zodra gekocht en verzonden kan het niet meer ongedaan gemaakt worden. Sorry, geen terugbetaling van reeds betaalde goederen.

Belangrijk:
Als u het object hebt gekocht dan bent u akkoord gegaan met de hierboven aangegeven voorwaarden, de prijs van het object en de daaraan gerelateerde verzendkosten.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almelo
(Overijssel, Nederland)
Tel: 0613150766

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)