Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

Lacie 2Big 8TB thunderbolt

Prijs: € 425,-

224 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Harddisk capaciteit:
  • 8192 GB
  • Intern of extern?:
  • Extern

De nieuwe LaCie 2big biedt indrukwekkende snelheden, compatibiliteit en gebruiksgemak voor het maken van back-ups, het overdragen van bestanden en 4K-workflow. Dit apparaat maakt optimaal gebruik van de snelle schijven van 7200 rpm, en biedt tevens Thunderbolt 2-snelheden en hardware RAID. Dankzij USB 3.0 kan het apparaat bovendien op bijna elke computer worden aangesloten. Het nieuwe industriële ontwerp verplettert de concurrentie en zorgt voor enorme stappen voorwaarts op het gebied van professioneel gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Gebruiksscenario's
- De Thunderbolt 2-bandbreedte zorgt dat creatieve professionals tijd kunnen besparen in hun workflow. Professionals in de wereld van de post-productie kunnen meerdere ongecomprimeerde 10-bits 2K-streams bewerken of gecomprimeerde 4K-video's afspelen.
- Fotografen zullen de zeer responsieve manier om door bibliotheken te bladeren zeker weten te waarderen. En audio-professionals die werken met Avid® Pro Tools® en andere software, zullen merken dat zij audio veel soepeler kunnen mixen.
- Back-up: de indrukwekkende I/O-snelheden van Thunderbolt 2 of USB 3.0 maken het mogelijk om op elk werkstation onvoorstelbaar snel back-ups te maken. Tegelijkertijd zorgen hardware RAID 1 en een effectieve koeling voor een onverwoestbare betrouwbaarheid.
- Snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid maken de LaCie 2big tot een perfecte oplossing voor de opslag van huidige projecten. Verder maken deze kenmerken dit product ook zeer geschikt om de capaciteit van de nieuwe Mac Pro® uit te breiden.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Veldhoven
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0611861966

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)