Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Wii ombouw service Twente

Prijs: € 30,-

33 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort aanbod:
  • Omgebouwd en modding

Wat is ombouwen?
Bij ons kunt u uw wii laten ombouwen. Na het ombouwen kunt u back-ups maken van uw wii spellen en ze met de wii afspelen.
Een reden hiervoor is om te voorkomen dat er krassen op uw originele wii spellen komen, en ze het hierdoor niet meer doen. Het is dus eigenlijk een reserve-kopie. Het is na het ombouwen mogelijk om gratis spellen van het internet te downloaden, hoewel het illegaal is als u de originele spellen niet bezit.

Over het ombouwen:
Het 'ombouwen' wordt geheel softwarematig gedaan zonder dat uw wii opengemaakt wordt. Zo voorkomt u dat er ook maar enige kans op schade is. Het laten 'ombouwen' door ons is dus geheel veilig. Ook kan het ombouwen later helemaal verwijderd worden indien dat gewenst is. In principe kunnen we elke wii softwarematig ombouwen ongeacht de firmware of kleur.

Opties voor het ombouwen:
Het ombouwen kost 30 euro. Hierbij krijgt u het USB-loader kanaal, waarmee u spellen vanaf een usb stick, harde schijf of dvd kunt afspelen. Als u al een harde schijf heeft en die wilt gebruiken voor wii spellen, kunt u die meenemen, en dan maken wij de harde schijf klaar voor gebruik.

Het ombouwen duurt ongeveer een uur. Voor een afspraak kunt u mailen naar ombouwalmelo@hotmail.com
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Almelo

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almelo
(Overijssel, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)