Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Def Jam (0196 swo)

Prijs: € 4,25

83 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort aanbod:
  • Game(s)

Artikel : 0196 swo , In goede staat.
Playstation : Playstation 3 spel -game
ICON Def jam , 18+ (2008)
DEF JAM: ICON neemt een andere invalshoek dan haar voorgangers. Allereerst omdat de omgeving dit maal een veel grotere rol speelt. Je kunt je tegenstander nu overal naartoe smijten, door deuren heen, van flatgebouwen af en zelfs door huizen heen.
De ontwikkelaars bij Electronic Arts hebben ditmaal ook de muziek een ontzettend grote rol laten spelen. Deze functie heet 'Beat Trigger'. Als je de tegenstander wegsmijt kun je 'scratchen'. Als je dit op de juiste beat in de muziek doet reageert de omgeving daar op. Auto's ontploffen, speakers blazen je tegenstander aan de kant, huizen beginnen te schudden en te beven en meer.
Hierdoor openen zich meer mogelijkheden om met je tegenstander af te rekenen. Zo kun je hem extra schade aandoen, maar is het ook mogelijk om nieuwe stukken van het level open te breken. Het is zelfs mogelijk om muziek aan te passen met meer verschillende beats, en zo meer mogelijkheden te openen om een aanval uit te voeren tijdens een gevecht. Uiteraard zijn alle bekende rappers en hiphop artiesten van het Def Jam-label weer aanwezig. Wat dacht je van Sean Paul, Big Boi, The Game en Ludacris?
Verder speelt worstelen een grotere rol in DEF JAM: ICON. De andere vechtstijlen zijn hierdoor meer naar de achtergrond geschoven. Wél kent de game een diepere verhaallijn met meer functies. Zo kun je naast vechten voor je geld, artiesten contracten aanbieden, ze nieuwe nummers laten produceren en hun managen. Zodoende bouw je een 'Empire' op.

Dit artikel is beschikbaar tenzij gereserveerd.

Verkoop prijs 4,25 euro

Afhalen na afspraak in Mol.
Vermeld welke dag en tijd?

Opsturen België: 0 >20 kilo pakket
Afhaalpunt 5,00 euro / Naar adres 7,00 euro

Opsturen Nederland : 0 >20 kilo pakket
Afhaalpunt 8,00 euro / Naar adres 11,00 euro

Bekijk onze andere zoekertjes of het aanbod op onze website?
Info , contact , afspraak enkel via email.
Mvg Snipy

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mol
(Antwerpen, BelgiŽ)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)