Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Prototype -- Xbox 360

Prijs: € 15,-

354 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort aanbod:
  • Game(s)

Prototype
Sandbox games laten ons echt genieten van de technische mogelijkheden van de hedendaagse spelconsoles en PC's. De fantastische en groteske wereld van Prototype is geen uitzondering. Dit gruwelijk actie-avontuur waarin je als superheld met geheugenverlies op zoekt gaat naar je origine, vertelt het verhaal van Alex Mercer. Alex is een gedaanteverwisselaar die zijn genetische structuur perfect beheerst. In een flits kan hij zijn armen vervormen tot haarscherpe messen of glijdende vleugels. Op zoek naar zijn verleden komt hij in een web van intrige terecht. Om zichzelf te vinden, moet hij de mensen opjagen die betrokken zijn. Maar je bent niet de enige in New York met deze mogelijkheden...
New York in quarantaine
Een ondergrondse oorlog staat op het punt van uitbarsten. De eerste conflicten gebeuren onder de radar van de media. De onwetendheid verdwijnt snel wanneer de infectie aan een verhoogd tempo begint te verspreiden. De regering zet heel New York in quarantaine en voegt de krijgswet in. Alles kan en alles is een potentieel gevaar. New York verandert plots van de grootste metropool tot het grootste slagveld vol gevechten, afslachtingen en dood. Mensen veranderen in zombies en andere geïnfecteerde monsters. Een oorlog tussen het leger en de geïnfecteerden breekt uit terwijl jij op zoekt bent naar de waarheid.
Project Blackwatch
Je aartsvijanden zijn de troepen van 'Project Blackwatch' - een eliteteam van legerspecialisten die klaar staan om de uitbraak van het virus in te dammen. Niets verbaast deze specialisten nog en ze staan altijd klaar om je op te jagen en te arresteren. Hun hoofdtaak? De verspreiding ten allen kosten tegen houden, al betekent dat dat alle inwoners van Manhattan moeten sterven. Het is jouw keuze. Steunt hij de Blackwatch in de jacht naar het virus of zorgt hij dat het virus de mensheid versmacht? Alex' woede en lust naar wraak zullen alleszins bepalen hoe het verhaal zich ontpopt. De verscheurde Alex kent geen genade met zijn vijanden. Hij rukt mensen in tweeën en kan als een woest beest door de stad stormen. Dat de gameplay daarmee sterk gelijkt op 'The Incredible Hulk' is geen toeval. De ontwikkelaars zijn namelijk verantwoordelijk voor de 'Hulk'-games op de vorige generatie consoles.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Purmerend
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 06 33 03 54 34

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)